uwell valyrian 3 norge

Velkommen til min anmeldelse av Uwell Valyrian 3 i Norge! Som en aktiv vaper i Norge, er jeg alltid på utkikk etter nytt og spennende utstyr. Da jeg hørte om Uwell Valyrian 3, var jeg umiddelbart nysgjerrig på å prøve det ut. Etter å ha brukt det en stund, er jeg nå klar til å dele mine tanker og erfaringer med dere.

Før jeg begynner, la meg fortelle litt om Uwell Valyrian 3. Det er den tredje versjonen av Uwells populære Valyrian-serie, og det er virkelig en oppgradering fra de tidligere modellene. Uwell er kjent for å lage kvalitetsprodukter, og Valyrian 3 er intet unntak.

En av de største forbedringene i Valyrian 3 er det nye og forbedrede Pro-FOCS smaksystemet. Dette systemet sørger for en jevn og ren smak, og jeg må si at det virkelig gjorde en forskjell i dampopplevelsen min. Selv de subtile smaksnotatene ble mer fremtredende med dette systemet.

En annen ting som jeg virkelig likte med Valyrian 3 er dessen design. Det er en veldig elegant og moderne tank, med en pyramideformet struktur. Den har en praktisk toppfylling og en justerbar bunnluftstrøm. Tanken har også en kapasitet på 5 ml, som er ganske stor og holder seg godt gjennom hele dagen.

En av de mest imponerende aspektene ved Valyrian 3 er det store utvalget av kompatible spoler. Ikke bare kan du bruke Uwell Valyrian 3 spoler, men også Valyrian 2 og Valyrian 2 Pro spoler. Dette er flott fordi det gir deg mulighet til å finne den perfekte spolen for din personlige dampstil og preferanser.

Men nok om spesifikasjonene, la oss snakke om min erfaring med å bruke Uwell Valyrian 3. Den første tingen jeg la merke til var hvor enkel den var å sette opp. Jeg fylte rett og slett tanken med e-væsken min, ventet noen minutter for at spolen skulle bli mettet ordentlig, og deretter var jeg klar til å begynne å dampe.

Jeg satte spenningen på 80W og begynte å dampe. Jeg ble umiddelbart imponert over hvor jevn og rik dampen var. Jeg kunne virkelig smake alle nyansene i e-væsken min. Jeg prøvde også ut spoler med høyere og lavere wattstyrker, og jeg må si at kvaliteten på dampen var like bra på alle nivåer.

En av mine favorittegenskaper ved Valyrian 3 er bunnluftstrømskontrollen. Jeg liker å justere luftstrømmen etter min personlige preferanse, og det var veldig enkelt å gjøre dette på Valyrian 3. Uansett om jeg ønsket en luftig eller mer begrenset luftstrøm, kunne jeg enkelt justere den for å få den dampen jeg ønsket.

Et annet stort pluss med Valyrian 3 er at den ikke lekker. Jeg har opplevd lekkasjer med andre tanker tidligere, men etter å ha brukt Valyrian 3 i flere uker, kan jeg forsikre dere om at det ikke er noe problem med denne tanken. Den er helt tett og pålitelig.

Jeg vil også nevne at Uwell Valyrian 3 er veldig godt bygget. Tanken er laget av rustfritt stål og pyrexglass, og den føles solid og holdbar. Den har også en 510-tilkobling, noe som gjør det kompatibelt med en rekke mods. Jeg brukte den på min Uwell Nunchaku 2 og den passet perfekt.

Etter å ha brukt Uwell Valyrian 3 i flere uker, er jeg veldig fornøyd med ytelsen og kvaliteten på denne tanken. Jeg har ikke opplevd noe negativt med den, og den har virkelig forbedret dampopplevelsen min. Jeg vil absolutt anbefale den til alle som er ute etter en pålitelig og velsmakende dampetanke.

Til slutt vil jeg bare dele tanken uwell valyrian 3 norge med dere. Jeg vil også nevne at jeg kjøpte min på Vawoo, som er en nettbutikk som spesialiserer seg på e-sigaretter og e-væske. De har et stort utvalg av produkter til konkurransedyktige priser og en god kundeservice.

Håper denne anmeldelsen var nyttig for dere, og at dere vil vurdere å prøve Uwell Valyrian 3 selv. Jeg er sikker på at dere ikke vil bli skuffet. Ha det dampende!

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours