valyrian 3

Jeg har nylig fått testet ut den nyeste versjonen av Uwell Valyrian 3-kitet og jeg må si at jeg er imponert. Valyrian 3 er en oppgradering fra den populære Valyrian 2, og denne gangen har Uwell virkelig overgått seg selv.

Valyrian 3 er designet med et slående utseende og er tilgjengelig i flere farger, slik at du kan velge den som passer best for deg. Jeg valgte den blå fargen og ble umiddelbart tiltrukket av det moderne utseendet. Kitet består av en Valyrian 3-tanke og et Valyrian 3-mod. Det er også inkludert to typer mesh-coils, for å sikre at du får den beste smaken og skyproduksjonen.

Når det gjelder størrelse, er Valyrian 3 litt større enn sin forgjenger, men likevel fortsatt veldig behagelig å holde i hånden. Den er også utstyrt med en stor 5 ml e-juice kapasitet, som betyr at du ikke trenger å etterfylle den så ofte. Tanken er også kompatibel med alle Valyrian 2-coils, så du kan fortsette å bruke disse hvis du ønsker.

En av de største forbedringene med Valyrian 3 er den justerbare luftstrømmen. Med tre lufthull på bunnen av tanken, kan du enkelt justere luftrøret for å få den perfekte mengden luftmotstand. Dette gjør det ekstremt enkelt å tilpasse vaping-opplevelsen til dine preferanser.

Men det som virkelig imponerte meg med Valyrian 3 var smaken og skyproduksjonen. Mesh-coilene gir en utrolig ren og intens smak, og skyene er massive og tette. Jeg har testet ut kitet med forskjellige e-juicer og jeg har ikke blitt skuffet. Hver trekning var fulgt av en fantastisk smak og mengder av damp.

En annen flott funksjon med Valyrian 3 er det justerbare batteriet. Du kan velge mellom series- og parallellmodus, avhengig av dine preferanser og modens batteriliv. Uwell har virkelig tenkt på alt når de designet dette kitet.

Valyrian 3 leveres også med en 0,14 ohm UN2-3-mesh-coil og en 0,32 ohm UN2-2-mesh-coil. Jeg foretrekker å bruke den 0,14 ohm-coil, da den gir den beste smaken og skyproduksjonen. Men det er flott å ha muligheten til å velge en annen coil hvis dette passer bedre for deg.

Å bytte coil og å etterfylle tanken er veldig enkelt med Valyrian 3. Coilen settes enkelt inn i basen, og når det gjelder å fylle opp tanken, bare skru av topplokket og fyll på e-juice. Jeg har opplevd at denne tanken ikke lekker i det hele tatt, noe som er en stor fordel for meg.

En annen forbedring med Valyrian 3 er IP67-vann-, støv- og støtsikker teknologi. Dette betyr at kitet tåler å bli utsatt for vær og vind, og det er et flott alternativ for de som er aktive og hele tiden er på farten.

Alt i alt må jeg si at jeg er imponert over Valyrian 3. Uwell har virkelig lagt ned mye tid og krefter for å skape et kit som gir en utrolig vape-opplevelse. Den er perfekt for både nybegynnere og erfarne vapers, og jeg vil definitivt anbefale dette til alle som er ute etter et kvalitetsprodukt.

Hvis du vil prøve ut Valyrian 3 selv, kan du kjøpe den her valyrian 3. Vær oppmerksom på at du må være 18 år eller eldre for å kunne kjøpe og bruke dette produktet.

Til slutt vil jeg gjerne påpeke at vaping i Norge er strengt regulert og det er viktig å følge lovene og reglene som er satt av myndighetene. Det er også viktig å understreke at vaping ikke er trygt for alle, og det anbefales å konsultere en lege før du begynner å vape.

Jeg håper denne anmeldelsen har gitt deg god informasjon om Valyrian 3 og at du nå har en bedre forståelse for hva dette kitet har å tilby. Lykke til med vapingen, og husk alltid å vape på en ansvarlig måte!

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours